Aangezien wij buren zijn nodigt BeterThuis (www.beterthuis.nl), een online platform voor vraag en aanbod van ouderenzorg, u in het bijzonder uit voor een speciale ontmoeting!

BeterThuis is een marktplaats met een missie en staat voor goede, mensgerichte én betaalbare zorg voor zoveel mogelijk ouderen. Zodat zij langer en prettiger thuis kunnen blijven wonen, mantelzorgers het minder zwaar hebben en thuishelpers mooi betekenisvol werk kunnen doen. We merken dat ouderen niet altijd makkelijk om hulp en steun vragen. Vaak houden ze zich flink, ook als steun of gezelligheid best welkom zou zijn. Wij vinden het belangrijk dat ouderen meer invloed kunnen uitoefenen op hun situatie. 

Daarom organiseren we in de Nationale Week van Zorg en Welzijn, op donderdag 19 maart van 15:00 tot 17:00 uur een vrijblijvende ontmoetingssessie van ouderen & thuishelpers op een nader te bepalen locatie in het centrum van Amsterdam. Zodat u live kunt kennismaken met een eventuele geschikte thuishelper en met ons.

Sowieso mogen wij nu 250 Amsterdammers gratis matchen dankzij een ruimhartige gift van het RCOAK, dus we nodigen u uit hier gebruik van te maken. Leer ons kennen, leer een paar van onze thuishelpers kennen en als u er een goed gevoel bij heeft, laat ons u dan helpen in de zoektocht naar een fijne thuishelper.
Wij zouden het erg leuk vinden u 19 maart te zien! 


U kunt zich tot 16 maart aanmelden via contact@beterthuis.nl of bellen met (020) 718 99 19


Hartelijke groet namens het hele team van BeterThuis,
Gervaise Coebergh en Kiki Hirschfeldt

 

BeterThuis
Leidsegracht 38-40
1016 CM  Amsterdam
020 718 99 19
BeterThuis.nl