Op dinsdag 5 maart 2019 kan er samen met andere Stadsdorp leden geluisterd en gekeken worden naar een lunchconcert in samenwerking met het Opera Forward Festival in de foyer van de Stopera. 

De Nationale Opera presenteert de 4e editie van het Opera Forward Festival, met als centraal thema identiteit en confrontatie. Het festival is de plek waar de Nationale Opera ruim baan geeft aan nieuwe werken, originele initiatieven en jong talent. Van 28 februari tot en met 17 maart zijn er 5 opera’s, lezingen, documentaires en talentproducties te bezoeken. Meer informatie kun je bekijken op de website van het Opera Forward Festival. 

Wat er tijdens dit lunchconcert te beluisteren of te bekijken valt is niet bekend maar zal zeker de moeite waard zijn.

De deuren gaan open om 12:15 uur en de aanvang is om 12:30 uur. De toegang is gratis. Na afloop gaan we iets drinken bij Arti en het 1e drankje (alleen op de 1e dinsdag van de maand) wordt aangeboden door het Stadsdorp.

Wil je mee? Meld je dan aan door een e-mail te sturen aan Vera. Een e-mail sturen naar stadsdorpgrenst@gmail.com kan ook en deze zal worden doorgestuurd naar Vera.