Dit is een programma voor jonge getalenteerde artiesten met als doel dat zij zich verder kunnen ontwikkelen tot allround artiest. Dinsdag 2 april 2019 zingen zij tijdens een lunchconcert waar leden van de Stadsdorp lunchconcerten heen gaan. Zin om eens mee te gaan?

Over de Nationale Opera Studio:
Het programma, dat gestart is in september 2018, is voor zes zangers en een pianist/repetitor, die allen voltijds werkzaam zijn bij De Nationale Opera voor een periode van maximaal twee jaar. De jonge artiesten worden ondergedompeld in het professionele leven van het bedrijf en worden begeleid bij elke stap in hun loopbaanontwikkeling door middel van een individueel programma op maat.

De Nationale Opera Studio biedt uitgebreide muzikale, taal- en vocale coaching door ervaren medewerkers van DNO, toonaangevende internationale stemdocenten en dirigenten samen met enkele van de beste regisseurs van deze generatie. De artiesten nemen deel aan zowel de producties van DNO als aan de Studio-producties, aan recitals, concerten en educatieve projecten.Op dit moment bestaat de groep uit: Polly Leech, Erik Garcia, Gloria Giurgolla, Julietta Aleksanyan, Martin Mkhize, Cody Quattlebaum, Rosemary Joshua (artistiek leider Opera Studio), Lucas van Lierop.

Het concert is in de foyer van de Stopera. De deuren gaan open om 12:15 uur en de aanvang is om 12:30 uur. De toegang is gratis en na afloop gaan we iets drinken bij Arti en het 1e drankje (alleen op de 1e dinsdag van de maand) wordt aangeboden door het Stadsdorp.