Deze actieve en betrokken artieste zal op dinsdag 17 september 2019 in een lunchconcert te beluisteren zijn in de foyer van de Nationale Opera. Leden van het Stadsdorp gaan hier samen naar toe. Nieuwsgierig? Kom eens mee en meld je aan bij Vera.

Het concert is in de foyer van de Stopera. De deuren gaan open om 12:15 uur en de aanvang is om 12:30 uur. De toegang is gratis en na afloop gaan we iets drinken en het 1e drankje (alleen op de 1e dinsdag van de maand) wordt aangeboden door het Stadsdorp.

Aanmelden kan door een email te sturen naar Vera. Een email sturen naar stadsdorpgrenst@gemail.com kan ook en wordt dan doorgestuurd naar Vera.

Over de artieste
Shuann studeerde piano en biologie aan het Oberlin College en behaalde haar Masterexamens aan het New England Conservatorium in Boston en aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ze wordt geprezen om haar interpretaties op zowel moderne als historische instrumenten.

Recente projecten zijn: Beethoven-recitals, concerten en masterclasses in China. In 2010 ontving ze een studiebeurs voor het Banff Centre in Canada. Hier was ze een van de acht pianisten, die mee mochten doen aan de prestigieuze Beethoven-masterclass van Anton Kuerti.