Op dinsdag 7 april 2020 gaan Stadsdorp leden samen kijken en luisteren naar een lunchconcert in de foyer van de Nationale Opera en Ballet. De jonge artiesten van de Nationale Opera Studio zorgen dit keer voor de inhoud van het concert. Wat er gepeeld wordt is nog een verrassing.

De Nationale Opera Studio is een programma voor jonge artiesten dat in 2018 van start ging. Artistiek leider is de internationaal gerenommeerde sopraan Rosemary Joshua. De Studio biedt enerverende mogelijkheden en kansen voor getalenteerde jonge artiesten. Het doel is dat zij zich verder kunnen ontwikkelen tot allround artiesten. Door het aanbieden van kwalitatief hoogstaande training gecombineerd met een breed scala aan professionele ervaringen.

De deuren gaan open om 12.15 uur en de aanvang is om 12.30 uur. De toegang is gratis en na afloop gaan we iets drinken. Het 1e drankje (alleen op de 1e dinsdag van de maand) wordt aangeboden door het Stadsdorp.

Doorgeven of je meegaat kan door een email te sturen naar Vera. Een email sturen naar stadsdorpgrenst@gemail.com kan ook en wordt dan naar Vera doorgestuurd.

Het lunchconcert van mei is niet op de 1e dinsdag maar op dinsdag 12 mei.