Een wandeling op 25 juni 2016 vol ontdekkingen, ‘eerste keer ervaringen’ en veel gezelligheid onderweg. 

Zo waren de meesten nooit eerder met de tram door de Piet Heijn tunnel geweest. Dat geeft direct een internationaal metro gevoel. 

Bij het eindpunt is het Theo van Gogh park alwaar onze tocht begon. Op de lange wandelpromenade langs het IJ-meer hadden we prachtig uitzicht op de natuur, het water en in de verte Durgerdam.

Vanaf de drijvende huizen aan de noordkant van Steigereiland liepen we naar Vrijbrucht. De Nesciobrug leidde ons naar het Flevopark in Amsterdam Oost. Voor de meeste een ontdekking net als de opgeknapte Javabuurt. Een positieve ervaring, er was genoeg te vertellen onderweg en tijdens het afsluitend drankje in de Plantage bij Artis.  

Iedere wandeling is de gezelschap een beetje verschillend, ook vandaag weer een eersteling. En iedere keer is Carla het gelukt om een verrassende trip te vinden! Je meldt je aan en loopt zonder zorgen gewoon mee. Top!

De volgende staat weer gepland op zaterdag 23 juli. Reserveer deze in de agenda. Tegen die tijd is er wel weer een idee waar naar toe. Als je nog niet eerder hebt meegewandeld en mee wilt, graag even aanmelden bij Carla.